Όροι Χρήσης

ΠΡΟΟΙΜΙΟ


Το www.faros-xaniwn.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.faros-xaniwn.gr, για την πώληση και μέσω του Διαδικτύου των προϊόντων, που εμπορεύεται και αντιπροσωπεύει, η  επιχείρηση, την οποία διευθύνουν ο  Ευτύχιος και Γεώργιος Μανωλακάκης. (ΑΦΜ: 034624240 ΔΟΥ: XΑΝΙΩΝ), εφ’ εξής «η Επιχείρηση» ή «www.faros-xaniwn.gr» με έδρα στην οδό Λ. Κυδωνίας 155, στην πόλη των Χανίων Κρήτης.

Πρωταρχικό μέλημα του www.faros-xaniwn.gr είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και θα κάνετε χρήση των υπηρεσιών του και που σκοπό έχουν την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από αυτό.

Οι υπηρεσίες της Επιχείρησης μέσω του www.faros-xaniwn.gr παρέχονται σε πρόσωπα, που είναι ικανά για δικαιοπραξία, σύμφωνα με τον ελληνικό Νόμο, υπό την προϋπόθεση αποδοχής των παρόντων Όρων Χρήσης καθώς και όλων των πληροφοριών, των προϊόντων, του λογισμικού και των υπηρεσιών που περιέχονται στην μέσω του www.faros-xaniwn.gr. Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι σε κάθε περίπτωση η χρήση των υπηρεσιών του www.faros-xaniwn.gr συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος και συναίνεση του προσώπου (εφ’ εξής ο χρήστης ή επισκέπτης ή καταναλωτής) σύμφωνα με τα προαναφερόμενα.

Σε κάθε περίπτωση αντίγραφο του παρόντος, που ρυθμίζει την τρέχουσα συναλλαγή μας, μπορεί να αποθηκευτεί ή εκτυπωθεί πατώντας την αντίστοιχη επιλογή.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Κάθε χρήστης (επισκέπτης- καταναλωτής) έχει την δυνατότητα ανέξοδα να περιηγηθεί στο www.faros-xaniwn.gr και με τους όρους και τις προϋποθέσεις που διεθνώς και στην Ελλάδα ισχύουν και όσα αναφέρονται στο παρόν τα οποία και αποδέχεται, να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Μέσω του www.faros-xaniwn.gr μπορείτε να προβείτε, εύκολα και με ασφάλεια στην αγορά τον ακόλουθων προϊόντων: 

«ΟΥΖΟ Μανωλακάκη» 

Ένα συλλεκτικό παραδοσιακό ούζο, με μοναδικά ισορροπημένη γεύση!

Αρώματα  γλυκάνισου συνδέονται  αρμονικά και ευχάριστα με τα πλούσια αρώματα επιλεγμένων αρωματικών φυτών και σπόρων. Το διάφανο χρώμα του όταν αραιωθεί με νερό μετατρέπεται σε  ένα  βελούδινο και δροσερό γαλάκτωμα που το άρωμά του σε ταξιδεύει  όπως η καλοκαιρινή  αύρα της Κρήτης.

Ένα εξαιρετικό ούζο με μεγάλη διάρκεια στην επίγευση , που ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα. Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες:

0,05  lit, βαθμοί:  41%

0,10  lit, βαθμοί:    41 % 

0,20 lit, βαθμοί:  41% 

0,35 lit, βαθμοί:   41% 

0,70 lit, βαθμοί:   41% 

1  lit, βαθμοί:   37,5% 

2  lit, βαθμοί:   37,5% 

5  lit, βαθμοί:   37,5 % 


«Τσικουδιά Μανωλακάκη».Κρητική παραδοσιακή τσικουδιά με ιδιαίτερο άρωμα και ξεχωριστή γεύση. Ο συνδυασμός των εκλεκτών ντόπιων στέμφυλων με των μεταφερόμενων από γενιά σε γενιά παραδοσιακών μεθόδων και μυστικών παραγωγής μας χαρίζουν ιδιαίτερα ευχάριστη επίγευση, εξαιρετικής ποιότητας. Διατίθεται σε συσκευασίες 0,20 & 0,50 lit , βαθμοί 40% .


«ΛικέρΜανωλακάκη». Ένα Ιδιαίτερα Γευστικό λικέρ που απελευθερώνει τις αισθήσεις. Οι φυσικές αρωματικές ύλες σε συνδυασμό με τις παλιά αυθεντική συνταγή και την εμπειρία δίνουν ένα ελαφρύ χαρακτηριστικό φρουτώδες άρωμα μπανάνας, γεύση αρμονική και γεμάτη. Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες:

Λικέρ Τριαντάφυλλο, 0,35 lit, 

Λικέρ Τριαντάφυλλο, 0,50 lit,

Μπανάνα , 0,50 lit,

Μπανάνα , 0350lit,

ΤριπλΣεκ, 0,50 lit,

Τσερυ 0,50,

Μέντα , 0,35,

Μεντα 0,50.


«Γνήσιο Μανωλακάκη».Μια κλασικά μοναδική γεύση, με μεθυστικό άρωμα που ενθουσιάζει και τους πιο απαιτητικούς. Ένα ιδιαίτερα ντελικάτο αλκοολούχο ποτό, που προσφέρει  μια  πλούσια, σύνθετη γεύση, με μεγάλη επίγευση.Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες και βαθμούς:

Κονιάκ  0,20,   βαθμοί 30%

Κονιάκ  0,35 lit,   βαθμοί 30%   

Κονιάκ  0,70 lit,   βαθμοί 30%   

Κονιάκ  1  lit,   βαθμοί 30%      

Κονιάκ  2  lit,   βαθμοί 30%     

Κονιάκ  5  lit,   βαθμοί 30%     

Κονιάκ  5  lit,   βαθμοί 24%     


«ΡακόμελοΜανωλακάκη»

Το “Ρακόμελο” ή αλλιώς  η “Ψημένη Ρακή” της Κρήτης!

Προκύπτει από το απόσταγμα ειδικά επιλεγμένων σταφυλιών, κρητικό μέλι και βότανα. Αποτελεί ένα δανικό ποτό που προκαλεί ευφορία, χαρούμενη διάθεση  και ανεβάζει την λίμπιντο.  Λειτουργεί και ως χωνευτικό εξαιτίας του μελιού και των βοτάνων που διαθέτει. Πίνεται ζεστό, σε θερμοκρασία δωματίου αλλά και κρύο.

Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες και βαθμούς:

Ρακόμελο  0,20 lit,  Βαθμοί:  27%

Ρακόμελο 0,50 lit,  Βαθμοί: 27 %


Το www.faros-xaniwn.gr δεν φέρει ευθύνη για την δημιουργία οποιασδήποτε εντυπώσεως ή διαμόρφωσης οποιασδήποτε άποψης- γνώμης, βάσει της ποιότητας της φωτογραφίας. Τα διατιθέμενα -μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.faros-xaniwn.gr- προϊόντα ανανεώνονται συνεχώς, ενώ ελέγχονται διεξοδικά για την αρτιότητά τους, πριν αποσταλούν. 

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο  αντίστοιχο προϊόν.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η επίσκεψη και περιήγηση στις σελίδες του www.faros-xaniwn.gr δεν προϋποθέτει να δοθεί καμία απολύτως προσωπική πληροφορία από τον επισκέπτη. 

Προσωπικές πληροφορίες θα ζητηθούν μόνο στην περίπτωση, που ο επισκέπτης επιλέξει να λαμβάνει ενημερωτικά e-mails, ειδοποιήσεις, σχετικά με νέα προϊόντα, λειτουργίες, προσφορές και υπηρεσίες του www.faros-xaniwn.gr ή/και επιθυμεί να προβεί σε παραγγελία – αγορά κάποιου προϊόντος – υπηρεσίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή μας. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα παραγγελόμενα  προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο προτιμάτε να δηλώσετε, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί, μόνον για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας καθώς και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) για τη μεταξύ μας επικοινωνία και κατά περίπτωση ΑΦΜ – ΔΟΥ, σε περίπτωση, που είναι επιθυμητή η έκδοση τιμολογίου. Στην περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή να γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, τον αριθμό, την ημερομηνία λήξεως της και τον ειδικό τριψήφιο αριθμό ασφαλείας της κάρτας CCV. Τα προαναφερόμενα προσωπικά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν από το www.faros-xaniwn.gr για την διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής συναλλαγής, την επιβεβαίωση – ταυτοποίηση του χρήστη σε κάθε αναγκαία περίπτωση και την εκτέλεση - αποστολή της παραγγελίας στο χρήστη/καταναλωτή. Οι χρήστες εξουσιοδοτούν το www.faros-xaniwn.gr, κατά τη συναλλαγή τους μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, να επεξεργαστεί κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή που πραγματοποιούν και να προωθεί όποιες πληροφορίες πληρωμής ή αποστολής ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρέχεται από τους ίδιους (χρήστες) στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται (πχ εταιρεία ταχυμεταφορών), προκειμένου να ολοκληρωθεί η πώληση και παράδοση σε αυτούς των προϊόντων, που αγόρασαν.

Προσωπικά στοιχεία θα ζητηθούν τέλος και στην περίπτωση, που ο επισκέπτης επιθυμεί να δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη (μέλους), προκειμένου να μπορεί να διαχειρίζεται και διεκπεραιώνει πιο εύκολα και ταχύτερα τις παραγγελίες του.

Εάν ο επισκέπτης επιλέξει να δημιουργήσει λογαριασμό μέλους, μόλις ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής που έχει ορίσει το www.faros-xaniwn.gr, θα παραλάβει επιβεβαίωση ενός προσωπικού κωδικού (password) πρόσβασης και του ονόματος χρήστη (username) που ο ίδιος θα έχει ορίσει.

Ο επισκέπτης, από τη στιγμή, που θα δημιουργήσει λογαριασμό στο www.faros-xaniwn.gr είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλες τις πράξεις που διενεργούνται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού με τη χρήση του προσωπικού του κωδικού (password) και οφείλει να δείχνει ανάλογη επιμέλεια για τη διαφύλαξη των ανωτέρω στοιχείων. To www.faros-xaniwn.gr συνιστά στους χρήστες του να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας ώστε να αποφεύγεται η παράνομη ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους από τρίτα πρόσωπα. Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το  www.faros-xaniwn.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Το www.faros-xaniwn.gr έχει θέσει στη διάθεση των μελών του λειτουργία, μέσω της οποίας μπορούν τα μέλη να προβαίνουν οποτεδήποτε επιθυμούν σε αλλαγή του προσωπικού τους κωδικού πρόσβασης (password). Επίσης το www.faros-xaniwn.gr συνιστά στα μέλη του να απομνημονεύουν τον κωδικό πρόσβασης (password) και να αποφεύγουν να τον αναγράφουν σε αντικείμενα ή σημεία που μπορούν να καταστούν προσιτά σε τρίτους. Σε κάθε περίπτωση δε που διαπιστωθεί κλοπή, απώλεια του κωδικού πρόσβασης ή/και μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους, τα μέλη αναλαμβάνουν την υποχρέωση -για τη δική τους πρωτίστως εξασφάλιση- να προβαίνουν αμέσως σε αλλαγή του κωδικού πρόσβασής τους και ταυτόχρονα να ενημερώνουν αμελλητί τo www.faros-xaniwn.gr . Τέλος το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.faros-xaniwn.gr συνιστά στα μέλη του -ιδίως στην περίπτωση που η πρόσβαση πραγματοποιείται μέσω υπολογιστών κοινής χρήσης- να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και να προβαίνουν πάντα σε “έξοδο” (Logout) από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης του λογαριασμού τους για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο λογαριασμό τους από τρίτους. Το  ηλεκτρονικό κατάστημα «Μανωλακάκη Ο.Ε.»  δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αμέλεια των μελών/χρηστών να συμμορφωθούν με τους όρους του παρόντος άρθρου.

Όπως προαναφέρθηκε, η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού μέλους (user – memberaccount) απαιτεί από τον χρήστη να ορίσει έναν προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και ένα όνομα χρήστη (username).

Κατά τη δημιουργία λογαριασμού, ο χρήστης δεσμεύεται και αναλαμβάνει να παρέχει ειλικρινείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες στα υποχρεωτικά πεδία της ηλεκτρονικής φόρμας που πρέπει να συμπληρωθεί για τη δημιουργία λογαριασμού και αναλαμβάνει επίσης να διατηρεί τις προσωπικές του πληροφορίες πάντοτε επικαιροποιημένες. 

Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού, η διαγραφή του είναι δυνατή κατόπιν αποστολής του σχετικού αιτήματος με email στο info@manolakakis-distillery.gr

Για την περίπτωση, που ο επισκέπτης επιθυμεί να λαμβάνει απλώς ενημερωτικά e-mails (για τη διάθερση νέων προϊόντων, προσφορών κλπ), μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία στην οικεία θέση της ιστοσελίδας, όπου παρέχεται και η κατάλληλη ενημέρωση και διαδικασία παροχής συγκατάθεσης από τον επισκέπτη.

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών πληροφοριών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος «Μανωλακάκη Ο.Ε.»  είναι διαθέσιμη και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@manolakakis-distillery.gr


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

To www.faros-xaniwn.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση μέχρι 128-bit, για ασφαλείς online επικοινωνίες και συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλοιωθούν  κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (SecureSocketsLayer), αποτελεί παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (webservers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ πελάτη και εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλοιωθεί κατά την μεταφορά. Σημειώνεται πάντως ότι η επικοινωνία μέσω πρωτοκόλλου SSL είναι εφικτή, μόνον μέσω φυλλομετρητών (webbrowsers) που επιτρέπουν την επικοινωνία μέσω αυτής της τεχνολογίας. 

Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα θα διεκπεραιώνονται από το www.faros-xaniwn.gr, μέσω ασφαλούς εφαρμογής της Τράπεζας (πάροχος Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών) και  χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του εν λόγω παρόχου με τον οποίο είναι συμβεβλημένo. Μόλις ο χρήστης αποδεχθεί τη συναλλαγή ανακατευθύνεται μέσω ασφαλούς -κατά τα προαναφερόμενα- σύνδεσης σε εφαρμογή της Τράπεζας, όπου καταχωρεί τα στοιχεία της κάρτας του και κατόπιν ελέγχου της κάρτας από την Τράπεζα, εγκρίνεται ή απορρίπτεται η συναλλαγή και ενημερώνεται επί του αποτελέσματος το www.faros-xaniwn.gr για την διεκπεραίωση της διαδικασίας παραγγελίας και εκκαθάρισης της ηλεκτρονικής συναλλαγής.To www.faros-xaniwn.gr δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για την περίπτωση αδυναμίας ή αστοχίας του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών να πραγματοποιήσει δέσμευση ποσού ή να χρεώσει την πιστωτική κάρτα, που θα έχει ως συνέπεια να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοράς. 

To www.faros-xaniwn.gr δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης (δόλιας) χρήσης πιστωτικών καρτών. Με την εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας στις ηλεκτρονικές φόρμες του www.faros-xaniwn.gr τεκμαίρεται, ότι ο χρήστης/καταναλωτής είναι ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής κάρτας, η εισαγωγή δε αυτή υποδηλώνει τη συγκατάθεση του για τη χρέωση της πιστωτικής κάρτας. 


ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ - ΔΙΟΡΘΩΣΗ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Στις σελίδες του www.faros-xaniwn.gr θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία και τα βήματα (τεχνικά στάδια) έως την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε επίσης  χρήσιμες συμβουλές για τον εντοπισμό και διόρθωση πιθανών σφαλμάτων κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας (πχ σχετικά με το είδος, την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής κλπ). Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας στείλουμε e-mail με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας  ενώ θα ακολουθήσει και e-mail, με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για την αποστολή της.

Το www.faros-xaniwn.gr διαθέτει επίσης μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@manolakakis-distillery.gr. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι πριν τη στιγμή, κατά την οποία θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση, με την επιφύλαξη άλλων δικαιωμάτων, που σας παρέχονται με το  παρόν.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το www.faros-xaniwn.gr, η εταιρεία μας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

- Μέσω της ασφαλούς εφαρμογής της διεθνώς αναγνωρισμένης παρόχου επεξεργασίας διαδικτυακών πληρωμών PayPal με την οποία είναι συμβεβλημένo το www.faros-xaniwn.gr.  Ο χρήστης ανακατευθύνεται μέσω ασφαλούς -κατά τα προαναφερόμενα- σύνδεσης σε εφαρμογή της PayPal, όπου κατόπιν ελέγχου των στοιχείων λογαριασμού του από την PayPal, εγκρίνεται ή απορρίπτεται η συναλλαγή και ενημερώνεται επί του αποτελέσματος το www.faros-xaniwn.gr για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. 

-  Με αντικαταβολή τοις μετρητοίς κατά την παράδοση του/ων προϊόντος/ων, η οποία επιβαρύνεται με έξοδα διαχείρισης αντικαταβολής  € 1,5 ανά παραγγελία. 

-   Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με email στο info@manolakakis-distillery.gr το ονομαστικό καταθετήριο. 

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι: 

Εθνική Τράπεζα, Αριθμός Λογαριασμού: 48944069409

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Μανωλακάκης Ευτύχιος

Επίσης στο www.faros-xaniwn.gr σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν για την πληρωμή σας θα λάβετε απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε νομικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.


ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων για κάποιες περιοχές που δεν είναι δυνατή αυτή μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών.

Η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς (στον τόπο παράδοσης, που μας έχετε υποδείξει) εντός 48 ωρών εντός Χανίων, 72 ωρών για παραγγελίες εντός Κρήτης και 120 ωρών για παραγγελίες εκτός Κρήτης, από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται Σαβ/κα και αργίες).

Το κόστος αποστολής είναι το ίδιο για την αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και διαμορφώνεται από το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας. Το κόστος αποστολής αποτελείται από το βασικό κόστος ανά αποστολή 2,5€, στο οποίο προστίθεται η επί πλέον χρέωση 0,80€ ανά κιλό για παραγγελία άνω των 2 κιλών. Σε κάθε περίπτωση, ο υπολογισμός του κόστους αποστολής θα πραγματοποιείται μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, προκειμένου να έχετε την πλήρη εικόνα για το κόστος των αγορών σας και κάθε επιπλέον επιβάρυνσή τους (τελικό κόστος).


ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν δεν περιλαμβάνεται ο αναλογών ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το  www.faros-xaniwn.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Σε κάθε περίπτωση, τη στιγμή που επιβεβαιώνεται η παραγγελία σας, η αγορά σας έχει πραγματοποιηθεί (δηλ. η συμφωνία σχετικά με το προϊόν και την τιμή του).

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.


Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών  ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές προϊόντων σύμφωνα με το νόμο επιτρέπονται εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε, χωρίς δηλ. να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η ιδιαίτερη συσκευασία του), μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε κάθε περίπτωση για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. ελαττωματικό εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, μπορείτε να συμπληρώσετε και να μας στείλετε την ειδική φόρμα, που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία της παραγγελίας σας είτε να μας ειδοποιήσετε  μέσω του e-mail, το οποίο μας έχετε δηλώσει κατά την καταχώριση της παραγγελίας, το οποίο θα στείλετε στην ηλ. διεύθυνση info@faros-xaniwn.gr.

H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:


Ποτοποιία Μανωλακάκη Ο.Ε.

Λεωφ. Κυδωνίας 155

73 100 Χανιά Κρήτης, 

Τηλ: (28210) 93003, 92435

Fax: (28210) 93142 


Σε περίπτωση ασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης, το www.faros-xaniwn.gr θα επικοινωνήσει με τον χρήστη/καταναλωτή, προκειμένου συνεννοηθεί μαζί του για την επιστροφή της αξίας του αγορασθέντος προϊόντος, η οποία δεν θα απέχει πέραν των 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθεί η δήλωση υπαναχώρησης.


To www.faros-xaniwn.gr φέρει την ευθύνη να αντικαθιστά με δικές του δαπάνες τυχόν ελαττωματικά προϊόντα που ανευρίσκονται στις παραδιδόμενες ποσότητες εκτός εάν επιθυμείτε απλώς την επιστροφή των χρημάτων σας επιστρέφοντας ταυτόχρονα και το προϊόν. Στην περίπτωση αυτή τα χρήματά θα επιστρέφονται εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, από την ημερομηνία που παραλάβαμε το ελαττωματικό προϊόν.


ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Διαθεσιμότητα: Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του www.faros-xaniwn.gr, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την εκάστοτε διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας ποιά από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και άμεσα παραδοτέα και ποιά  δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα αλλά αναμένονται σε σύντομη ημερομηνία να βρίσκονται στην αποθήκη μας. Παρ' όλα αυτά εσείς μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης του προϊόντος σε σας. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. 

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας σας, που αναφέρθηκαν ανωτέρω εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στις αποθήκες μας. 

Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε προκαταβολικά για τις ανάλογες αλλαγές στο κόστος αποστολής, λόγω των τμηματικών παραδόσεων.

2. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

3. Διαφημίσεις – Δεσμοί (links) σε άλλους δικτυακούς τόπους: Το www.faros-xaniwn.gr στις σελίδες και ενότητές του μπορεί να περιλαμβάνει παντός είδους διαφημιστικά δημιουργικά και links ("δεσμούς") προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites). Το www.faros-xaniwn.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων websites και ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών δημιουργικών και δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία των χρηστών του με τρίτους παροχείς υπηρεσιών και προϊόντων που διαφημίζονται στις σελίδες του και για την οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή τυχόν προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση. 

4. Τροποποίηση των όρων του παρόντος:  Το www.faros-xaniwn.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Σε κάθε περίπτωση αντίγραφο του παρόντος, που ρυθμίζει την τρέχουσα συναλλαγή μας, μπορείτε να αποθηκεύσετε ή εκτυπώσετε πατώντας την αντίστοιχη επιλογή.

5. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.faros-xaniwn.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.